dysfunksjonell.no
23Jun/020

Blogging

Dette er vel et relativt nytt fenomen blant oss hjemmesidemekkere. Hmm, det er kanskje ikke rett å kalle oss det, men ikke sant, det er jo det vi er - også. "BLOG" - merkelig ord, men det handler visst om å legge sine innerste, mest private tanker og drømmer ut på nett, slik at hele omverden kan lese det, more seg med det, og evt. slenge dritt tilbake. Joda, jeg tenker vel på dette som foregår på www.nettdagbok.no - at alle syter og krangler, og ikke minst angriper hverandre fordi enkelte skriver om ting som de virkelig har følelser for, og ting som går inn på dem, enten det nå er i den virkelige, eller om det er i den virtuelle verden. Merkelig fenomen det er. Hvorfor er det noen individer føler mer galt enn hva andre individer føler? Nå har jeg vanket på nettet, IRC og lignende, i mer enn 6 år, og jeg kan bare understreke at det faktisk går an å ha følelser rundt ting som omhandler internet. Man kan ha følelser for andre mennesker, eller bli glad eller såret over ting som blir sagt - det er ikke noe annerledes enn i virkeligheten.

Posted by Shamini on June 23, 2002 – 4:49 PM

Filed under: 2002-2005 Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.